WaterWipes

WaterWipes имаат само 2 состојки:
99,9% вода и капка овошен екстракт

Тие се создадени со употреба на уникатна патентирана технологија и произведени во заштитено опкружување

Тие имаат само две состојки: 99,9% прочистена вода и капка овошен екстракт

Тие се препорачани од акушерки и педијатри и се дерматолошки тестирани

WaterWipes  се нежни, неиритирачки и анти-алергични на кожата на бебето и новороденчето.

За вистинско чистење на кожата на бебето!
Како што препорачуваат акушерките и здравствените работници..

WaterWipes Refresh on the Go!

почисто од памук и вода!

ico WaterWipes марамчињата не оставаат траги и „лепливо чувство“ на кожата

ico WaterWipes бебешки марамчиња се единствените бебешки марамчиња создадени без вообичаени хемикалии и адитиви што се наоѓаат во други такви производи.

ico Специјалната технологија за прочистување на водата и стабилизирање на молекулата на водата е резултат на долгогодишно истражување и студии, и од страна на специјалисти од Irish breeze limited и од меѓународен тим на научници.

ico Заштитеното и целосно изолирано опкружување за производство во комбинација со патентираната технологија за стерилизација не дозволува развој на микроорганизми во воден медиум, преку специјална јонизација на молекулата на водата.

ico Без конзерванси, само капка овошен екстракт 

ico Нема додадени хемикалии

ico Погодни за чувствителна кожа од раѓање

ico Погодни за чистење на мајчините гради во подготовка за доење

ico WaterWipes бебешки марамчиња значително го намалуваат ризикот од егзема, осип и црвенило во „областа на пелени“

ico WaterWipes бебешки марамчиња се ултра-нежни, неиритирачки и анти-алергични на кожата

WaterWipesВидео

WaterWipes помагаат да се избегне осипувања и црвенило во областа на пелени. Може да ги користи и мајката како подготовка за доење без да бара дополнително чистење.

WaterWipes марамчињата за бебиња создадени се без вообичаени хемикалии и адитиви што ги има во ваквите производи, тие содржат само вода и капка овошен екстракт..

Експертите препорачуваат да користите само вода и чиста крпа за правилно чистење на кожата на бебето!

Докажано е дека WaterWipes чистат подобро од вода и памучна крпа. Потврдено од Skin Health Alliance, март 2020 година