WaterWipes – награди

WaterWipes марамчињата за бебиња ја имаат довербата на милиони корисници и препорака на специјалисти и во Македонија и низ целиот свет!

WaterWipes марамчињата за бебиња се одобрени од:

WaterWipes ги препорачуваат:

АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ
Allergy UK
National Eczema Association
AFPRAL
АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ
АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ