Породилен список за пакување: сè што ви треба и што не ви треба

Породилно список за пакување: Сè што ви треба!! Општо прифатена вистина е дека бремените жени имаат потешкотии да спакуваат се во болничката торба. Никој не сака да оди во болница со куфер на тркала и топче за раѓање, но ако погледнете на Интернет, навистина може да изгледа дека ви требаат многу работи, што ја прави