8 препораки за промена на пелени

Навистина, менувањето пелени е една од работите што најмногу нè загрижува пред да родиме бебе. Веројатно не сте морале да го правите тоа порано, но колку е тешко по неколку обиди? Да, и со најдобрите пелени, малото бебе може да се сврти и да вреска, така што кога ќе се обидете да ги отстраните валканите